big-symbol

“Wij houden van auto’s.”

Mark Smits Auto’s is uw specialist in OPEL

LID BOVAG

Ons bedrijf is lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

Het is verstandig om in elk geval één keer per jaar je auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Zo kun je een hoop narigheid voorkomen. Tijdens een onderhoudsbeurt kunnen wij ook signaleren ‘wat eraan zit te komen’. Zo houd je grip op de kosten en wordt de kans aanzienlijk kleiner dat je plotseling komt stil te staan.

Mark Smits

Mark Smits Auto’s

  • Meer dan 100 ***** Reviews
  • Storingsdiagnose
  • APK / Onderhoud
  • Schadereparatie
  • LPG-Inbouw
  • Ruitreparatie

Maak een afspraak

0493-342144

bij geen gehoor:
0493-342299 of 06-12162009

Openingstijden

ma-di-wo-vr  8.15 – 12.15
13.00 – 17.15
18.30 – 20.00
do-za 8.15 – 12.15
13.00 – 17.15
SPECIALIST
in OPEL
Uiteraard heeft uw auto ook onderhoud nodig en ook daarin voorziet Garage Mark Smits uw specialist in Opel. Met zijn jarenlange ervaring weet Mark Smits als geen ander een perfect steunpunt te zijn op het gebied van Opel, maar ook voor andere merken, waarbij zijn bedrijf vooral uitblinkt door een onbegrensde service- en kwaliteitgerichtheid. Ook u bent van harte welkom bij Garage Mark Smits!
APK
onderhoud
Alleen een door de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) erkende keurmeester bij een RDW-erkend bedrijf mag de APK van uw auto doen. Mark Smits Auto’s, een BOVAG-autobedrijf is door de RDW erkend. U herkent een RDW erkend bedrijf aan een APK-vignet. Op het APK-keuringsrapport dat je bij de auto krijgt, staat op welke datum de APK vervalt. Voor die datum moet je de auto opnieuw laten keuren.
BANDEN
service
Winterbanden zijn banden van een speciaal rubber met een dieper en grover profiel die tijdens de winter meer grip op het wegdek hebben. Daardoor zijn ze geschikt voor gladde wegen met bijvoorbeeld sneeuw of ijzel. Dankzij hun profiel zorgen winterbanden ook tijdens regenachtige dagen voor meer grip op een nat wegdek.Doorrijden op winterbanden in de zomer is niet verstandig. Het omslagpunt ligt bij ongeveer 7 graden Celsius.
AIRCO
controle
Een airconditioning is aangenaam op warme dagen, maar ook in de winter zorgt hij er voor dat uw ramen niet beslaan. Om hem goed te laten functioneren is het noodzakelijk dat uw airco regelmatig gecontroleerd wordt, want per jaar verliest de airco ongeveer 10% aan gas via de afdichtingen. Dat levert niet alleen een verminderd koelvermogen op, maar ook kunnen er onaangename geurtjes ontstaan.

Bij de meeste garagebedrijven komt de airconditioning bij een onderhoudsbeurt niet aan bod. Mark Smits Auto’s beschikt echter over de juiste apparatuur om de druk van uw airco te controleren en hem – indien nodig – af te vullen. Dit is van essentieel belang om lang plezier te hebben van een goed werkende airconditioning.

Storing
diagnose
Auto’s worden steeds intelligenter. Dat betekent dat er een computersysteem ingebouwd zit dar tal van functies aanstuurt. Erg handig, totdat er een storing is; ga dan maar eens op zoek naar de oorzaak. U zult schrikken van de rekening die u doorgaans daarvoor van de garage gepresenteerd krijgt.
Doordat Mark Smits Auto’s over de officiele diagnoseapparatuur van Opel beschikt kan hij in een mum van tijd de oorzaak van een storing achterhalen en verhelpen. Dat scheelt u niet alleen een hoop geld maar vooral ook ergernis.
Ook kunt u bij Mark Smits Auto’s ook terecht om de computer van uw Opel opnieuw te programmeren en in te lezen.
Schadeherstel
Reparatie
Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar heeft vaak vervelende consequenties. U moet ineens zaken gaan regelen waar u nooit mee te maken heeft gehad. Dit is bij garagebedrijf Mark Smits anders: hij neemt u alle zorgen uit handen en regelt het schadeherstel rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij. In de meeste gevallen kan het schadeherstel uitgevoerd worden zonder dat dit gevolgen heeft voor het eigen risico en worden de schadepenningen rechtstreeks uitgekeerd aan het garagebedrijf zodat u nergens omkijken naar heeft. Indien nodig houdt garagebedrijf Mark Smits u zelfs mobiel met GRATIS vervangend vervoer.