Betrouwbare vakgarage Smits

Tuurke01
Betrouwbare garage met goede kwaliteit werk en product. Werkt adequaat en levert de auto altijd correct op. Duidelijk tegenover de klant en flexibel in de omgang. Erg prettige vakgarage met verstand van zaken. Enige minpuntje is dat een bezoekje aan de garage altijd geld kost, maar volgens mij loop je daar altijd tegen aan. Ik ben tevreden over de kwaliteit die ik er voor krijg hier.

Opel specialist

Frank van Bree
Ik kom hier al vele jaren met mijn Opels (mijn vrouw en ik), Mark is een deskundige vakman met oog voor de klant. Duidelijke afspraken/uitleg over reparaties! Opel specialist voor Liessel en wijde omgeving, maar ook voor andere automerken kunt u bij hem terecht.ardigan raw denim quinoa.

Goede, degelijke en betrouwbare garage

Tom Kuijpers
Ik kom al een aantal jaren bij Mark Smits in Liessel. Ik reed eerst in een opel astra en aangezien Mark de Opel specialist in de buurt is was de keus niet moeilijk. Er wordt altijd tijd gemaakt voor kleine reparaties of probleempjes. Nu rijd ik in een Skoda octavia en de service en vakkennis is er niet minder om. Goede kwaliteit, snelle service en als er grote reparaties nodig zijn wordt er eerst gebeld.

Simpelweg tevreden

Roel Schepens
Nadat ik eerder onderhoud aan een Astra H liet doen bij een algemene autogarage, waar men te weinig kennis had over de uitgelezen foutcodes, wilde ik toch liever naar een Opel specialist voor een beurt en APK. Zoals aangegeven ben ik simpelweg tevreden. Alles netjes in overleg gedaan en je krijgt een nette gespecificeerde rekening. Weet niet of de garage goedkoop of duur is, ik denk gewoon een eerlijke prijs. Belangrijker is dat je goed geholpen wordt door iemand met verstand van zaken en dat is zeker het geval.